Advertenties

Adverteer mogelijkheden op Codecenter.nl

Codecenter.nl biedt de mogelijkheid om te adverteren. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u om te adverteren.
 

Advertentieruimte huren

U kunt op Codecenter.nl op de volgende manier adverteren. De adverteerder huurt op eigen risico ruimte in op Codecenter.nl zodat uw banner wordt getoond op de ingehuurde advertentieruimte. Campagnes kunnen enkel via PayPal afgerekend worden en zijn na goedkeuring direct zichtbaar op de site. Indien een campagne wordt afgekeurd maken wij het bedrag van de campagne over op uw rekening.

Banner formaten

Momenteel hanteren wij slechts 2 banner formaten en dat is (728x90 Leaderboard) bovenin en onderin, en een (160x600 Wideskycraper) voor het side-programma (rechts). Met een banner is uw product of dienst voor langere tijd zichtbaar voor de bezoekers van Codecenter.nl

Advertentie vertoningen

U betaalt op Cost Per Impression (CPI) basis ook wel genoemd "Kosten per bannervertoning". Per Impression betekent het aantal keer dat de advertentie wordt getoond. Op Codecenter.nl werken we met credits, 1-credit is gelijk aan 1-bannervertoning. U betaalt dus een vast bedrag voor het aantal credits zodat uw banner op onze website zichtbaar is. Minimale afname is 10.000 credits. Indien u wenst om een groter pakket af te nemen dan dient u contact met ons op te nemen, ons support team staat voor u klaar.
 

Advertentie plaatsen

Het uploaden van een banner op ons site is niet toegestaan. Uw banner dient te zijn opgeslagen op uw eigen webserver. Wij ondersteunen banners met de volgende bestandsextensies gif, jpg en png. De advertenties mogen geen illegale content zoals sex, discriminatie, links naar illegale sites of warez, beledigende of haatdragende websites bevatten. Verder zijn allerlei verschillende advertenties welkom.

Statistieken

Uiteraard heeft u de beschikking over statistieken die u nauwkeurig laten zien hoe vaak en wanneer uw advertentie getoond is en het aantal keren dat er op geklikt is. Alle informatie van bannervertoningen en kliks worden per banner in realtime bijgehouden. U kunt de statistieken van uw banner na het inloggen direct bekijken.