Over ons

Codecenter.nl is ontworpen om beginnende programmeurs te helpen die technologieën voor webontwikkeling willen leren, verbeteren, of een carrière in de ontwikkeling van webdesign, websites bouwen te starten.

Open onderwijs voor iedereen

Op codecenter.nl laten we je kennismaken met HTML & CSS, deze worden gebruikt voor het maken van web-pagina’s. Wanneer je al eerder hebt geprobeerd een web-pagina te maken maar het te moeilijk vond, kun je nu rustig achterover leunen, zowel HTML als CSS is eenvoudig te leren en is leuk om mee te werken.

Je moet dit website zien als een vriendelijke, toegankelijke gids tot HTML, CSS en het bouwen van leesbare en aantrekkelijke pagina's voor het internet. Hoewel HTML en CSS niet moelijk te leren zijn, zijn alle details die je nodig hebt als je interessante web-pagina's wilt bouwen, soms lastig te onthouden. De bedoeling van codecenter.nl is om je de technische vaardigheden en opmaakelementen te laten zien die je nodig hebt om een mooie, leesbare pagina te maken, en om het zelfvertrouwen te geven om hem ook werkelijk te maken!

Met de komst van codecenter.nl hebben we gekozen voor een directe benadering door je te leren documenten te schrijven voor het internet. Op codecenter.nl hebben we een hoop voorbeelden die je direct op het scherm kunt bekijken en stapsgewijze instructies voor het maken van je eigen web-pagina’s opgenomen. Hiermee proberen we je het zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Gratis handleiding voor iedereen

We respecteren je nieuwsgierigheid en passie voor het leren van nieuwe dingen, hoewel de HTML & CSS handleiding gratis is proberen we het ook zo te houden. De kosten voor het uitvoeren en onderhouden van deze website worden gedekt door de inkomsten die worden gegenereerd door advertenties, daarom is het voor ons van groot belang om je adblocker uit te schakelen, zodat de advertenties normaal kunnen worden weergegeven.

Help ons fouten te corrigeren

Wij bieden inhoud van hoge kwaliteit en werken er hard aan om deze website zo relevant, nuttig en nauwkeurig mogelijk voor je te maken, wij kunnen niet garanderen dat de website foutloos is. Als je een grammatica fout, een gebroken link of een fout in de code aantreft, stellen wij het zeer op prijs als je ons hiervan op de hoogte brengt. Gebruik de link fout melden onderaan elke pagina om ons een bericht te sturen met de gevonden fouten.

Donaties zijn welkom

Uw financiële steun betekent veel voor ons. Uw donaties kunnen ons helpen om deze site actief te houden. Alle donaties zullen worden gebruikt voor de ontwikkeling en verbeteringen van deze site. Dankzij uw steun kunnen we het gratis handleiding op codecenter.nl blijven ontwikkelen. Als je denkt dat we je echt hebben geholpen, overweeg dan om ons te bedanken door een donatie te doen.

U kunt donaties doen aan onze PayPal account, door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.

Bericht:

Voer het te doneren bedrag in:


Link naar ons

We stellen uw hulp zeer op prijs als u een link naar onze website plaatst. Vindt u deze website nuttig, voeg dan een link toe naar ons.

Tekstlink

Om een eenvoudige tekstlink toe te voegen, voegt u de volgende HTML code in op uw site:

<a href="https://www.codecenter.nl">Online HTML leren</a> - Bouw je eigen website!

Afbeeldingslink

Codecenter.nl 300x50 mobiele banners!
Codecenter.nl 728x90 leaderboard banners!

Klik op één van de bovenstaande links om onze banners te bekijken. Kopieer één van de afbeeldingen naar uw server en voeg de volgende HTML code in uw webpagina:

<a href="https://www.codecenter.nl"><img src="Pad" alt="Bezoek codecenter.nl"></a>

Tip Opmerking: vervang het pad in het src-kenmerk naar het originele pad van de banner op je server.


Ad blocker gedetecteerd!
  Ons website heeft gedetecteerd dat u een Ad blocker gebruikt. Codecenter.nl is gratis, wij blijven overeind door het weergeven van advertenties en u kunt ons daarbij helpen. Het wordt aanbevolen om uw Ad blocker uit te schakelen zodat u verder gebruik kunt maken van codecenter.nl, alvast bedankt.